Friday, January 13, 2012

full house wangsa walk

salam..
huh..kebosanan hidup sudah melanda..maklum la..menghitung hari je nak meletup..bokebabo...sebelom apa2 mari la terjah tempat makan menarik sebelom masuk waktu berpantang...rehat yg panjang ari ni aku lepak dekat full house wangsa walk je..makan sampai nak pecah perut... ni lela kawan aku..dia la merangkap pemandu selama aku mengandung..kalau dia tak ada boleh naik sawan...

aku pg 3 org jer..yg sebelah tu pon menghitung hari gak..sama ngan aku...tah mcm mana tah leh sama2 termengandung..

ni menu yg di tunggu...chicken chop..kira ni set lunch..siap ada air..sup kentang yg sedapppp dan kek yg seedap...yumyumyum...

tengok.. letak je dah nak habis aku tibai....

pas dah telan sup...makan la ayam yg sedap itu...emmmmm..pastu borak2..sampai perut tak leh nak usung bawak blik...kek pon tak habis makan sbb dah banyak sangat makan ngan gelak....lepas ni blog akan berehat sampai aku tepek gamba anak keluaran terkini ye...huhuhu..

7 comments:

wardah @ fie shah said...

sedapnya yan!

miloais milo said...

iols tak penah lagi pegi full house kat wangsa walk.... harap2 one day akan sempat singgah makan2 kat situ...

dah nak bersalin eh???
iols doakan dipermudahkan Allah jua...
dan uols dan baby selamat - sihat sejahtera ye...

- GC - said...

selamat bersalin dan selamat berpantang

izyan al-za'im said...

gi full house kene byk tangkap gamba kan? mana gamaba lagi? hehe

Sue-Rya AQ said...

wah2..look sooo delicious..nyum nyum..ni baby or mama yg ngidam nih..hehehehe

Liza Razak said...

terliur tgk !!

outbound training malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.