Wednesday, October 12, 2011

WW tak saba nak tengok

salam

eee tah hape la rupanye nnt....hehehe

21 comments:

Kakzakie said...

Bermekap nak pergi mana nie?

wardah @ fie shah said...

Mekap² ke yan?

Anum said...

apa jadi nie... hehehe

Ieda Al-Habsyi said...

makeup pototut ke? hehehe :)

bujal X said...

photoshoot kah?

Maya Mayana said...

waa tk sabar juga nk tgok :)

ieda said...

wah2 x sabar jugak nie ! :)

nurkaloi said...

wahh mekap hehe

Yan said...

nak masuk TV ke?

redza said...

conteng-menconteng muka

e k i n ♥ y u s r i said...

kat mane nie??
huhu

ikatankasihku said...

makeover ni..nanti upload gambar yer.. :)

anyway thanks sudi singgah, sy pki SF Beauty..kat side bar blog sy ada link psl SF, boleh tinjau2 nanti... :)

lieynanilaz said...

buat makeover...mesti cun gilerr nih!!

Lia said...

tak sabar jugak nak tengok seterusnyaaa.. ^__^

ronggenglela said...

perghhhhhhhhhhhhhhh...tak tahan punyer make up mengalahkan NORUL SYUKOR...tapi ko dh bercukor ke belom pg ni?...hahahhahahha
petua nk kekalkan make up di wajah agar tak hilang sampai pukul 5.30 petang cuma pakai water colour jerk!!!..confirm kekal lorrrrr

- GC - said...

mesti cun punyaaaa

Amy Syaquena said...

make up untuk apa nie..nt jangan lupa share hasilnya tau hehe...

~izan~ said...

bestnyer mekap2... nnt up hasilnyer =)

ADAN + LINA said...

Kecantikan wanita bukan terletak pada MAK_UPnya tapi pada hatinya....
Kalau hati tu bersih akan terpancarlah kecantikan pada wajah....
Macam aku ni...Ensem aje...
ha...ha...ha.....

Aleyn said...

Dah lama tak upah orang makeupkan....last time masa kawen jer ari tu...8 tahun dulu...heheh...lama kan..

NM02 said...

ape2 aje jadi kat kau tanpa pengetahuan aku ni noxxx