Friday, July 8, 2011

bila makan terus rambut kerinting wowwww...

salam,

pagi2 lagi aku dah terima bungkusan yg aku nanti2..kek sweetie cheese dari abg curly..ni gara2 aku terpengaruh dengan blog kak wahida yg asik cakap sedap nak mampos kalau dia rasa sesuatu yg mmg sedap gilerr..hehehe...jadi aku dengan laju tepon abg curly order satu dulu untuk buat kajian tekak..aku tanak cakap banyak sbb kalau bukak blog kak wahida tu..mmg semua yg dia cakap tu copy paste untuk sesiapa yg dah merasa ye... ha yg penah order kek sweetie cheese jangan nak jeles asal aku dapat kek batik serawak yg sedap nak mampos jugak tu..sebenarnye abg curly nak buat promosi kek terbaru dia kot...dia kasi kitorg rasa la..pandai ko kan bang curly..benda sedap mmg susah nak lupa tau tak!!sebaik gov senang nak buat loan..kahakahk..gurau jer..
rasa kek batik ni lemak bercheese..pastu lemak2 coklet..pastu..tak boleh berenti makan..
HUH!!!walaupon abg curly suruh rasa ramai2..tapi tak cukoppppp.....


sebelom aku potong..aku nak tengok kiri kanan dulu..jangan ada sesiapa yg lalu..sebab nnt ramai yg singgah...kahakahakaha....aku tak jahat dan kedekut..tapi hanya org yg melalui saat getir ini je akan tetiba berubah menjadi seorg yg amat pelik..

25 comments:

lynda said...

sedap nyer kek tu yan....terliurr kiteee...

Anum said...

lazat sis

AI said...

- x aci arr...makan sorang...

bujal X said...

da 2 orang cakap best~~kena order jugak nih~haha~~

Fieza79 said...

haishh ayat tu je dah membayang kan kelazatan..! nyumm...mana nak cari pulak ni uwaa..

kakcik said...

Wajah kek itu sangat cantik. Pasti rasanya pun cantik juga. Mintak sikit, boleh? :)

..::SangRatoo::.. said...

aduh..si ikam..aku kadak dpt kah???

misya said...

sedapnya

sha a.s said...

babe, aku x dpt rase ke? ekekeke...

rATu kEBaYA said...

hulur sepotong kat sini.. sedapnye...

wardah @ fie shah said...

sedap yan! yelah kita faham..org yg melalui saat getir mmg mcm tu.haha

aDieyZa said...

aduh, terliur zana tgk kek tu.. mmg betul2 nampak sedap..nak cikit!!

Sedetik Cuma said...

Yan...kita sesama line ni..boleh lah nk ngechek sket.... :)

Chik Att said...

melelehhh ... pengsannn ...

nurkass said...

wahhh..
bila order tu..cepat juga penghantarannye..hehe
berapa hinggit tu..adehhh..terliur dibuatnya..

gedek! said...

kek pon ada batik?

Ingat kan ular sawa je batik

ieda said...

aduhh mencik ! abang curly x jamin penghantaran ke ktn .. dia mcm ragu2 .. susah ati akak nak order .. nampak gayenya tgk jelah akak nie huhuhuh

Teratak Hami said...

Salam perkenalan,
Bila nak potong kek tu? Amboi makan sorang je ke?

NM02 said...

weh, yg aku share ngan korang tu ada tak?

Eye_nee said...

ko punyer promote sis...mmg sah sodappp kek ni....

wahida said...

mmg sedap nak mampus kan kek ni....gasak la si curly tu tak menang tgn nak menghantarnya lepas aku buat n3 pasal kek dia tu...haha!!

MaMa AiNi said...

ragam ibu mengandung...nak makan yg sedap2 je !!.. kadang2 alasannya ank yg teringin nak makan..he2x..byk blogger buat entry psl sweetie cheese kek ni..mesti sedapkan...ummmph..mama pun nak order lah nanti..

ajumohit said...

Sedapnya chichi.... Nak sket arrr

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHH dh order ye.. mantopppp .. harus ku nk order jgk lepas ni

Leopold said...

There's no doubt, the guy is completely right.
Barrie homes