Thursday, July 14, 2011

TERUS AKU TAK JADI MARAH

SALAM,

sekejab tenggelam..sekejab timbul blog aku di saat2 ini..biasa la..kemalasan menjadi2..ari ni aku nak cerita kes yg berlaku minggu lepas..bila teringat rasa lawak lak..ni gara2 aku ngan kawan aku si dayah ni (golongan ibu mengandung) nak makan dominos pizza sbb malas nak kua lunch..pastu kitorg pon call la order pizza ngan kepak ayam bbq..selera menjadi2 sbb perut asik lapa jer...mula2 happy sangat2 sbb dah order kan..yg menjadi bengang pas sejam order tak sampai..apa lagi dah la lapa..sumpah seranak pon keluar..aku suruh dayah cek order..mengamok sakan la si minah ni sbb aku pon menyirap sama...nak jadi cerita kitorg terkecuali dr membayar pembeliaan dominos pizza kali ni sbb salah diorg kan..lambat hantar..lagi pon panggilan tu kan di rakam..tak payah nak tuduh2 sapa salah...terus aku ngan dayah cool..ha ok la mcm tu..kalau free..hahahahaha...terus kitorg dr nak mengamok tergelak terbahak2...kahakahakah... maceh dominos pizza....
apa lagi..sapedek la..dah lapa giler...kalau tau free..mcm2 aku dah order..tapi nak wat mcm mana..ni la dikatakan rezeki ibu mengandung agaknye...alhamdulillah..kenyang...

14 comments:

AI said...

- kalo cenggitu bole la oder lg dan doa le budak tu anto lambat...haha

AYuNG said...

rezeki beganda2..ehehe:)

Anum said...

wow
best la makan free

miloais said...

ohh... kalo lambat delivery tak payah bayar ye???
bagus camni!
nanti nak try oder lah
[dengan harapan orang yg hantar tu lambat banget jumpa opis iols nih!]
wakakakaka

en_me said...

lenkali kalo lambat saman jer dominoes pizza tu, jgn silap saman pizza hut pulakk.. ahaks

POHPALEH BURGER said...

haha rezki.. rezki.. tu ler tak baik ibu ngandung sumpah seranah... skali rupe2nye rezki nak dtg tuuu...

..::SangRatoo::.. said...

aduh..gitulahhh ..rezeki nak dtg bergolek..

My Little Diary said...

hehe
rezeki jgn di tolak... musuh jgn dicari...
bedal jer laaa... :)

nurkass said...

walahhh..sodap eh..
batal poso den..huhu

Eye_nee said...

dapat mkn free ....

misya said...

best dapat rezeki free

gedek! said...

antar la sini, wei!

ADAN + LINA said...

yan...Ko call tapi dayah SMS penghantar tu suruh lambat...
alasan nak dapat FREE....!!!!

panggilan talifon dirakam, tapi sms kat budak penghantar tu antara ko ngan dia aje tak ada sapa rakam..!!!

kih...kih...kih...Apapun rezeki koranglah...tengah tengah bulan ni...!!!

Isidore said...

Quite helpful piece of writing, thanks for the post.
easy game play online | download pc games | best free games | racing pc games | miniclip games