Tuesday, September 13, 2011

nampaknye kene tukar uniform dah

cilok dr google


salam semua.
alhamdulillah hari ni aku genap masuk 5 bulan mengandung anak ke 2 ni...keadaan dah makin ok..makan pon dah banyak..baby pon dah gerak dengan deras skang ni...tapi bila bab scan je aku risau...hehehehe bukan apa..maklum la sebelom ni pompuan..nak jugak la rasa ada anak laki..tapi kalau pompuan jugak..pon ok..yg penting sihat...aku ingat cuti ni nak keluar cari baju ngandung yg comel2 sebab keadaan perut yg dah makin mengembang pesat ni..kalau korang tau mana2 butik ibu mengandung ke..tempat ke..boleh la share ye..

15 comments:

misya said...

kejap jer dah masuk 5 bulan,apapun jga diri selalu

wardah @ fie shah said...

dah besar dah baby. tak sabaq nak tgk!

bujal X said...

best la tukar uniform~~

cheqna said...

take care n selamat tuko uniform ler..=)

MaMa AiNi said...

tahniah buat chichi !!..semuga berjaya dapat ank lelaki seperti yg diidamkan..insyaallah amin..

Maya Mayana said...

tahniah yer..happynya dengar,semoga semuanya selamat...Amin...

kasihredha said...

salam kenal
akak dah follow :)

ieda said...

alhamdulillah dikk
jaga kandunga , insyaallah sehingga ke kelahiran ..

cantik pic kat google tuu , pakai ngan suar kan .. inner pula utk baju tuu :)

ADAN + LINA said...

ha..ha..ha...
Tukar ubiform tapi janganlah SEKSI sangat...Menjolok mata

Sedetik Cuma said...

nice colour la...i like purple.. tp seksi gitu..ader yg geram nanti..

Lia said...

oo yeke.. lia baru tahu.. arr ketinggalan keretapi.. huhu..
Tahniah Chichi.. ^__^

wahida said...

pegi carik kat Parkson ke..JJ ke..

NM02 said...

aku suker baju ngandung kat kedai for ever friends kat jj wangsa maju.. cute weh

Aleyn said...

Take care...5 bulan ek..tak lama gak dah tu...semoga segalanyer dipermudahkan, amin

ajumohit said...

Skrg ni baju peknen cantik2 kan? Tingin hihi