Monday, September 5, 2011

kepingin angel sound ni la...



salam semua..



wahhh ramai cuti kat opis ni..beraya sakan tol diorg ni...aku gak yg semangat datang kerja..ye la anak aku pon dah start sekolah..kang nnt dia asik tanya je..kenapa dia kene sekolah aku tak pegi keje pon..huh!penat nak jawab..seperti tajuk kat atas tu..tetiba aku teringin nak beli baby angel sound..konon nye aku nak dengar jantung baby aku ni la..adoi tengok harga mmg tak padan la ngan cara aku yg teringin sekejab je..pastu aku pon cenggggggg ke mana2..aku ingat benda ni murah je..rupanye..200++..terbantut semangat mencari..tapi kalu ada yg nak bg free...aku sokakkkk..bak kata kak bitt hehehehe...

nak sambung raya dengan kakak2 guard ni pulak...
challloowwww


8 comments:

gedek! said...

lepas raya ni duit semua dah lebur...

AI said...

- pinjam duit raya anak tu...hehe

NM02 said...

meh aku ngaji kat perut kau tu

mesti anak kau sejuk je dok dalam tu

hehehehe

ct shah said...

comellah angel sound ni.tapi rege nyer bapak mahal wei.

cheqna said...

duit raya anak banyak tu hehehehehe..
urmm kalau cheqna mau fikir banyak kali gak ni...

ieda said...

ekkke akak dulu x pakai mcm nie pun dik .. selalu akak ngaji sendiri je :) atau dgr radio bacaan ayat2 suci tuu :)

ajumohit said...

so sweet kaler dia chichi...tp mahal le pulak ye, takpe pelan2 nnti msti dptnya tu

Kasih nur azie said...

heh. tak yah la dgr jantung baby. dengar jantung sendiri sudehhhh. beli yang mainan 2 hengget kat kedai tu kak. ;)