Thursday, June 2, 2011

mulakan kerja hari ini dengan sarapan...

morning..morning..morning....
wahhh..semangat lak ari ni...mcm pelik...kenapa ek...ini gara2 cerita korea yg aku tengok semalam sudah membuatkan hatiku berbunga2..hampeh tol...hehehehe...semua dah sarapan ker pagi ni..aku nak kongsi apa yg aku makan..cukop untuk alas perut sampai kol 10 pagi ni..pengsannnn kejab...ye la mana kenyang...mesti nak pekena benda berat sikit...baru la tenaga aku bertambah...

semalam beli kat bremmall kepong
ok pilihan perisa ikot tekak masing2..aku beli semua perisa..

tinggal 5 je..gara2..hana sudah cekop satu awal2..aku bg la..kang aku tak leh tangkap gamba..asik ada tangan jer...mencikkk

ini adalah kuih kesukaan doraemon..
so korang makan apa pagi ni..jom kongsi sama2...

27 comments:

pena rozie said...

sedap....

rATu kEBaYA said...

pernah makan.. tapi jem tu diorang isi sikit.. takder feel.. herm..

Aleyn said...

Tak pernah jumpa lagi lah kuih faveret Doremon ni...sedap ek rasanyer?

padlie said...

x penah makan lg dorayaki..

skrg sarapan ngan sosej je..
next week sarapan nasi berlauk / nasi kerabu kot :)

CsP nak bagi Hadiah!!!

bujal X said...

dorayaki dia tak katup tepi kah?

kalau kat tempat saya kuih dorayaki bila da sapu inti terus dia kalim kat bahagian tepi guna mesin dia~~baru la ada feel doremon~~haha~~

Kakzakie said...

Kakak makan butterscotch bread dgn tea. Milo dah habis kat office. Belum beli lagi.

POHPALEH BURGER said...

tq drop komen kt tempat sy ;)

Ija Zambry said...

naaakkkkkkk!

chichi said...

pena rozie,
sedap.

ratu kebaya,
ooo lain kali.. datang kat kaunter hempok meja lu..br order.hehehe

aleyn
boleh la kak..sedap lagi kuih koci..hehe

kucingorengemok said...

saya makan mi kari... pastu perut dah sebu

chichi said...

padlie,
wahh..sedap nasi kerabu tu..

bujal,
a ah..dia tak katup tepi..sbb inti dah melekat..

kakzakie,
kenyang tak kak...hehehe

pohpaleh,
wokey....

chichi said...

kak ija,
boleh3...

kucingorengemok,
terkejud kot perut tu...sapu minyak angin la...

sha a.s said...

patotla muke ade sket mcm doraemon comel..sepesen ghupenyer..wakakaka..ko klu nk marah,pusing kanan je..aku ade kt sblh!! huhu

Cik Ina Do do Cheng said...

cik ina makan nasi lemak tadi.kuih doraemon ni cik ina belum pernah makan lagi.sedap ke?

NM02 said...

dah lama kau tak bawak bekal jamu kami kat 16 ni kan...

sahromnasrudin said...

manisla kuih nie kan..sedap mmg sedap tetapi kemanisan dia tak leh tahan huhuhhh

sarah-najwan said...

akak goreng nasi ajo..maka kami mkn nasi goreng..hehe

jap agi nk masak lunch pulak..hehe

wahida said...

kat pasar malam pun ada jual...tapi kecik sikit la...

fazilzura said...

emm xp enah makan dorayaki ni .. tp penah nmpak kt JJ rs nye..

bfast milo panas je ku tody

Lia said...

sedap kan dorayaki ni.. sambil makan blh berangan jd doreamon.. hehee

chichi said...

cik ina,
mcm apam blik malaysia..hehehe

kak ina,
ye la..dulu aku rajin bawak makanan bg kak ina makan sekali..skang dah terpisah kerana kerjaya..hehehe..

sahromnasrudin,
ooo mungkin inti dia banyak kot masa awak makan tu..

chichi said...

kak sarah,
nasi goreng pon sodap..

kak wahida,
ooo..hebat eh pasa mlm rawang..

fazilzura,
diet ker...hehehe

kak lia,
ayoooooo...(sambil panjangkan dagu)hehehe

Ayuraza said...

penah makan..memang sedap pown..teliur la..haaaaaa :P

wardah said...

sedapnya Yan stress tgk!

munna said...

nampak sedap je dorayaki ..tak pernah makan lagi ni...

wida said...

sedapnya..pagi2 dah mkn kuih dorayaki ker?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nice blog...saya follow..kuih nie saya tak pernah try makan lagi tapi rasa macam pernah tengok.