Friday, May 6, 2011

huh!!sudah bersarang...

wahhh...berbulan sudah aku tak menjenguk blog aku ni....yang penting aku masih hidup wokey...huhuhu..biasa la..aku kan bz dengan kerja hakiki aku sebagai penjawat awam(bz la sangat)..ahaksss..sebenarnye aku je yg malas nak menaip..tapi sejak dua menjak ni aku terpanggil2 nak mengupdate blog ni..tak ada la best kot cerita yang aku nak kongsi ni..tapi boleh la untuk aku suka2 nak baca blik di masa akan datang..cewahhhhh....skang ni aku sangat suka membaca blog org..so kali ni aku lak la nak jadi blogger yg tegar..hahahahah jangan ingat penagih je leh guna ayat tu...kah3..so korang(ada ke org nak jenguk blog kau!!) tunggu je la cerita akan datang...caw cin cawwww

3 comments:

NM02 said...

jgn angan2 kau separuh jalan je nok... bangkit la demi blog kau yang hampir nak roboh dah ni... hahahahahahahaha


bz la sangat! cet!

chichi said...

hahahha kak ina..sempat kau menerjah blog aku eh...apa2 pon kira kak ina la org pertama yg comment.hahahhhaha

sha a.s said...

tetibe aku teringt time ko menaip n3 ni, aku ade kt sebelah..kemain rancak ko bgossip dgn aku selama 3 hari...wakakak