Wednesday, May 11, 2011

Kenapa tetiba je aku teringin

ahhhhhhhhh....musim panas sekarang ni membuatkan aku tercari2 semua ni...alangkah seronoknye..aku pejam mata tak sampai 3 saat tetiba je muncul betul2 depan aku...pehhh...

tapi melampau la kan...ingat ni cerita sabrina the teenage witch ke apa..hoaloh...


ni ice blanded mak bedah sg mulia..



haa....yang ni lak..aku tak yah cakap.. semua dah tau kan...tengah femes skang ni ko..harga boleh tahan la...kalau ada anak mcm aku elok siap2 la duit lebih..sebab si hana ni pilih bukan pike aku ni ada duit ke tak..janji cup paling besa dan warna pink..saba je la...hana..kau tau tak benda yg kau ambik tu kene timbang...choiii




masa ni aku teringat2 ko...sampai laki aku cakap apa la yang ada dalam benda alah ni sampai kau mengamok ajak aku datang sini....HUH!! sebaik la aku penyabar..dapat laki yg panas baran dah lama kene sepak(laki punya ayat)cehhhh...





kat opis aku ada jual air limau dalam botol..penuh isi limau...terbaik wok...letak kat ice tu sampai betul2 sejuk..pastu kau makan isi limau tu..alahai segar sampai otak aku nak beku..hahahaha..tapi aku waras lagi la...




ni gara2 blog mek jah...dia suka makan kat ice room..maka........aku dan kawan2 aku pon terjah la ice room kat sri gombak tu...semata2 nak merasa keenakan makanan kat sana..
huuuuuuuuuuh........sedappppppppp!!!






8 comments:

wahida said...

ice room mmg terbaik...cuma makanan kat situ aku kureng sikit...tapi aiskrim dia mmg wallaweh!!

aku pun akan pergi jugak tutti futti tu..dlm salah satu senarai aku jln2 cari mkn...ngeeee...

wahida said...

woi!! buang password cepat!!

chichi said...

wokey3...

sha a.s said...

mkn eskrem malaysia yg sebatang 10 sen sedaapp...bwt sndiri..nk milo ke, asam boi ke....ekhekekeh

chichi said...

huh!!sha kau jangan nak kelentong aku..mana ada eskrem 10 sen skang ni...anak aku beli 20 sen sekarang..alasan gula naik..huhuhu...

wahida said...

yeehaaa!! yan kulaan dah buat pop up comment!! password pun dah takde...

cer citer sikit siapa yg sweet ajar ko neh? hahaha!!

NM02 said...

kau bagi tau je layan, biar kembang si minah tu...

hahaha

yan, aku pun teringin nak pegi tuti tu. tapi entah bila

jom kita pakat pegi ramai2 naik hilux kau. aku dok depan, yang lelain dok belakang sekali


hahahahaha

chichi said...

hahahahaha...kak ina semalam tak datang...kak wahida la mangsa menjawab segala persoalan....
kedai tutti tu dah ada kat depan opis kita je kak ina...joommmmmmmmmmm