Thursday, May 19, 2011

sedap la...tako ni..

tetiba je hidung aku terbau sesuatu yang sedap...jadi aku pon ikot deria bau aku tu....





aku tengok ada org tengah buat kuih...dalam hati.. ni kuih bahulu ker...tak..tak..tak
huh!! gaya mcm makanan jepun..ye laaa....meh aku terjah....







perlahan2 aku datang...ye... ini la bau yg berjaya membuatkan aku datang dan membeli...





alamak..tak jelas la pulak..kat situ sebenarnye korang boleh pilih inti apa yang korang nak...mcm2 ada....






inilah kuih tako





korang penah makan tak kuih ni..masa ni aku jalan2 kat jj wangsa maju..sekali aku terliur tengok org tu tengah buat kuih ni..tak silap aku asal kuih ni dari korea..maka...disebabkan aku teramat suka cerita korea..aku pon cuba la kuih ni...sekaliiiiiiiiiii...sedaappppppppp bangatttttt....nasihat aku bila makan kuih ni kene masukkan semua dalam mulot sbb akan rasa inti kat dalam tu....aku ambik inti sotong dan udang..ternyata sotong yg terbaikkkkkk....






aku akan datang beli lagiiiiiiii...huhuhu






11 comments:

NM02 said...

kau ada nak singgah komen kat blog aku? nan hadoooo...

sentap!

Shahida said...

oi..tako la yan oi..toko cam toko jamu jek

sha a.s said...

tako lahai....tu peberet aku..tapi aku suke chicken n cheese...sedap..mantopp!

misya said...

sedap nye,terliur la

wahida said...

woi!! tako lah!!

chichi said...

huh laju jer korang kan..yeyeye...mengaku kesilapan...ralat//tako

sha a.s said...

toko toko toko..tokong cina...akhkhakahkaha

iduraz said...

oo, toko..cam sedap..ngatkan kuih tako, tu pon sedap gak..hehe

ct shah said...

tak penah rasa laks kuih tako ni.sedap sgt ke??leh try ni.

- dieyana - said...

selalu duk dgr org sebut2 tako, harus try nih! ;-)

Lucy Saputri said...

cerita sedap